nedjelja, 30. studenoga 2014.

Slike s Pečovja 2016.

Piše Zvjezdana Šantek /17.04.2016./

Slike smo slikali 17. travnja na zamolbu profesora Horvatića. Pogled s Pečovja s pećine Konj (Komušarova pećina) i  slike sa planinarske staze M1 od Gorščice prema Lipi koja obiluje starim zanimljivim stablima koja su na sreću za sada izbjegla vremenskim i šumarskim olujama. Kako sam nakon dužeg vremena i ja pregledala malo naš markuševečki blog, primijetila sam da su mnoge slike nestale.

Pretpostavljam da su slike postavljene preko Image sacka imale jedan određeni rok trajanja nakon kojeg su automatski bile izbrisane s tog besplatnog servera. Zato smo htjeli malo oživjeti stranicu bloga kojom novom slikom našeg Podsljemena i Medvednice.
Prilažem ponovo slike

Ako nekoga zanimaju slike s Pečovja i Medvednice, ima nešto od njih sačuvano na mojem blogu lantanapriroda.blogspot.com. Ima na tome blogu izleta u okolicu Zagreba i Zaprešića, i ponešto amaterskih vrtlarskih pokušaja.Uglavnom, možda bi se mogao staviti link za one koji žele vidjeti više slika s Medvednice.
Lijep pozdrav Ivica i čujemo se!

Slike:
Sl. 01 Prema pećini Konj 

Sl. 02 Pećina Konj na Pečovju (ili Komušarova pećina) 

Sl. 03 Pogled s pećine Konj 

 Sl. 04 Panorama pogled s pećine Konj
 Sl. 05 Proljetni pogled s pećine Konj


Sl. 06 Krajičak oka primijetio je micanje na desnoj strani i ...

 Sl. 07 Poskok se provlači kroz travu u bolji zaklon, a bome i mi

 Sl. 08 Put prema Gorščici

Sl. 09 Bukva koja grli svijet na M1

 Sl. 10 S Miškecovog vidikovca ...uz put prema Rumlecu i Lipi

Sl. 11 Srušene u paru, bukve 

Sl. 12 Neobična bukva

1 komentar:

  1. Moje ime je Darci Lyne. Ovo je vrlo sretan dan u mom životu zahvaljujući pomoći koju mi ​​je doktor .nosakhare pružio da pomognem oporaviti svog bivšeg muža svojom čarolijom ljubavi i magije. Bila sam u braku 6 godina i bilo je tako strašno jer me je suprug stvarno varao i tražio razvod, ali kad sam naišao na Dr..nosakhare e-poštu na internetu o tome kako je pomagao tolikim ljudima da se vrate bivšoj i pomognu popraviti vezu i usrećiti ljude u svojoj vezi. Objasnio sam svoju situaciju i tada sam potražio njegovu pomoć, ali na moje najveće iznenađenje, rekao mi je da će mi pomoći u mom slučaju i da sada slavim jer se moj muž potpuno promijenio na bolje. Uvijek želi biti uz mene i ne može ništa učiniti bez moje sadašnjosti. Stvarno uživam u svom braku, kakvo veliko slavlje. I dalje ću svjedočiti na Internetu, jer je Dr..nosakhare pravi pokretač čarolije. POTREBNA JE POMOĆ? KONTAKT
      -Email- blackmagicsolutions95@gmail.com
    možete ga dodati i na Whats-aplikaciji: +2349083639501
    On je jedini odgovor na vaš problem i čini da se osjećate sretno u svojoj vezi. A savršeno je i u vašoj vezi.
    želiš svog bivšeg natrag?
    želite ljubavnu čaroliju za novog ljubavnika?
    Rješavanje problema bez djece?
    Rješenje financijskog problema?
    Slaba erekcija i brza ejakulacija?
    rješenje protiv bolesti i bolesti tijela
    Sve vrste problema sa astrologijom?
    Rješavanje problema razvoda?

    OdgovoriIzbriši